KG LOGO 2017.jpg

Elke donderdagavond

van 20.00 – 22.00 uur

Iedereen kan zingen

‘Klinkt Goed’ is een pop- en rockkoor.

Ons repertoire bestaat uitsluitend uit Nederlandstalige (pop- en rock-) nummers. Bij ons kan echt iedereen zingen. Wij doen namelijk niet aan verplichte audities of stemtesten. Het gaat vooral om het met elkaar iets moois presteren op zanggebied waarbij ook gezelligheid hoog in het vaandel staat. Daarbij is iedereen welkom.

We zingen met onze meer dan 40 leden (sopranen, alten en tenoren) overwegend 2- en soms 3-stemmig. De teksten van de nummers uit ons repertoire worden voor je uitgewerkt en aan je ter beschikking gesteld. Op de oefenavonden worden deze net zolang geoefend en herhaald tot iedereen zijn of haar partij goed kent.

 

We repeteren op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in het clubgebouw van Muziekvereniging Prins Bernhard, Groenlingweg 21, Apeldoorn. Elke 3e donderdag van de maand oefenen we van 20.00 – 22.00 uur in Artcafé Samsam, Van Kinsbergenstraat 17 in het stadscentrum van Apeldoorn.

Wil je een keer komen kijken of meedoen? Dat mag in principe altijd. Even aanmelden via info@stronksmusic.nl wordt wel op prijs gesteld. Je mag geheel vrijblijvend twee keer meedoen op de oefenavonden. Daarna beslis je of je definitief bij ‘Klinkt Goed’ wilt aansluiten (door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier).

 

‘Klinkt Goed’ staat onder leiding van Apeldoorner Wilco Stronks, dirigent van meerdere koren in de regio.