Is het meest recente project van de Apeldoornse dirigent/arrangeur Wilco Stronks.

Wandelen is het beste medicijn om gezond te blijven, fysiek en mentaal. Lange afstanden zijn niet nodig. Regelmaat is belangrijker. Dan wordt wandelen een plezier en is het geen verplichting. Ik spreek uit ervaring, want mede dankzij frequent wandelen het laatste jaar ben ik in korte tijd 17 kilo afgevallen en voelt me mede daarom veel fitter. Wandelen (met muziek op mijn oortjes) maakt mij blij.

Het idee van ‘WandelZingen’ is simpel: ‘Samen met maximaal 10 deelnemers wandel ik een vaste route van 5 kilometer. Dat doen we in het hart van Apeldoorn, mijn stad. Ik neem de groep mee naar de mooiste gebouwen en locaties, langs groen en water. Ondertussen vertel ik over de rijke historie. Op markante plaatsen houden we stil en zingen we de melodie van evergreens die iedereen kent’. Nummers die aansluiten bij de locatie, zoals ‘Bridge Over Troubled Water’ bij een brug met een verhaal. KLIK HIER voor een complete foto-reportage (PDF) van de WandelZingen-route. Wie niet wil zingen mag filmen, fotograferen, vloggen, als toehoorder figureren, maakt niet uit. ‘Samen zijn we een halve dag onderweg (ochtend of middag)’. Zowel aan het begin als aan het eind is er ruimte voor versnapering en nadere kennismaking. Denk daarbij aan welkomst thee/koffie en drankje/hapje na afloop.

Gezond wandelen, vrijuit zingen en proeven aan bijzondere geschiedenis maakt ‘WandelZingen’ tot een beleving. ‘WandelZingen’ leent zich uitstekend voor een familie-uitje, bedrijfsuitstapje of cadeau aan iemand namens een groep.

Neem voor meer informatie over routekaart, repertoire, tarieven e.d., gerust contact op met mij:

info@stronksmusic.nl
www.wilcostronkskoren.com

of telefonisch op 06-22514160

FAME

repetitie adres:

Café de Flierefluiter

Marktstraat 22

Apeldoorn

Klinkt Goed

repetitie adressen:

Groenlingweg 21

van Kinsbergenstraat 17

Apeldoorn

Zoetgevooisd

repetitie adres:

van Kinsbergenstraat 17
Apeldoorn

Wilco Stronks

Molenstraat-Centrum 555

7311 XM Apeldoorn

info@stronksmusic.nl
mobiel: 06-22514160

Fotografie: Paul Klomps, Rob Voss, Gerard Oltmans, Karol Wozniak, Rob Feber en Wilco Stronks

ADD9

repetitie adressen:

Groenlingweg 21

van Kinsbergenstraat 17

Apeldoorn

NEDERANDERS

repetitie adres:

Fabianusstraat 4

Apeldoorn.

© Copyright Wilco Stronks Koren

© 2019 by WILCO STRONKS KOREN. Proudly by Wilco Stronks